Blog za kosmate homo sapiense

Komunistični ideali

Objavljeno 8.06.2009 16:53 avtor snakekan

Kolegice in kolegi! Se še spomnite starega komunističnega ideala, kjer bi lahko vsak deloval točno tako, kot bi si želel? Režim, v katerem bi vsi enako imeli in vsi enako delili. Nobenega izkoriščanja, nobenih prepirov, nobene nemoralnosti. Drugače rečeno, režim, v katerem bi bili vsi enaki. Seveda se marsikdo ne bo strinjal z mano in trdil, da je to parola francoske revolucije, toda, če je bila francoska revolucija resnično za enakost, zakaj je potem podpirala neenakost ekonomskega premoženja? Tako da lahko v miru trdim, da je edino komunizem za pravo enakost!

Ampak kakšno enakost nekaj!? Se jim je vendar zmešalo?! Vse nas hočejo narediti enake ali kaj? Za božjo voljo, pa mi pojasnite potem, kako boste naredili črnolasca in plavolasca enaka? Boste zahtevali, da se vsi barvajo v eno barvo (po možnosti v rdečo)? Kaj pa če ma nekdo večji nos od drugega? Bojo uvedli standardizacijo dožine nosu? Največja dolžina nosa je lahko 2,5cm, najmanjša pa 2,3cm. Sčasoma bomo vsi  prisiljeni oboževati španske romance. Vsi bomo prisiljeni oboževati zelje s kranjsko klobaso. Na koncu koncev bomo vsi prisiljeni biti kosmati. Če bojo slučajno na komu našli sledi britvice, mu grozi težka kazen: doživljensko ne bo smel gledati španskih romanc in jesti najlubšega zelja s kranjsko klobaso!! Toda tu se težave šele začnejo: kako mislijo izenačit moškega in žensko? Bojo vse moške kastriral, ženskam pa zašili “dodatno” luknjo?!

Na koncu se bojo spomnili  narediti še vse živali enake (torej bojo uskladili komunizem in naravovarstvenost). Ukinili bodo mesojedstvo, saj potemtakem ne bojo vse živali iste. Od sedaj naprej bojo lahko jedle zgolj rastline. Vašim domačim mačkam več ne boste postegli z Whiskasom, temveč boste na travniku nabrali par cvetlic in vaš maček bo, kot ponosen komunist, z veseljem pojedel tudi tako zeleno nesnago. Ježem bojo postrigli bodice, saj to ni v skladu z enakostjo. Ptičem bojo prepovedali leteti, saj tudi to ni v skladu z enakostjo. Ravno tako bojo ribam prepovedali se potapljati globje kot 3m, ker tudi to ni v skladu z enakostjo.

Tako bomo po nekem določenemu času v komunizmu, postali vsi enaki. Sončni zahodi bojo imeli točno omejeno dolžino trajanje ter barve, katere lahko oddajajo (tako bojo sončni zahodi v vseh delih sveta enaki). Šele tedaj se bo začelo pravo sladko življenje, brez izkoriščanja, brez prepirov, brez nemoralnosti. Kamorkoli vam bo zašel pogled, povsod boste videli eno in isto, saj bodo tedaj vse stvari enake. Šele tedaj boste lahko zaživeli v raju….

 • Share/Bookmark
 

2 odgovorov na “Komunistični ideali”

 1. nora pravi:
  8.06.2009 17:24

  Ne, bolje je tako, tako se beda množic lepše izrazi napram blišču peščice izbranih. Kar želi si neenakosti in kar naslajaj se nad njo. Na koncu bova enako gnila pod metrom prsti. Živel kapitalizem! Kreten!

 2. snakekansnakekan pravi:
  8.06.2009 18:03

  Nora, ne bodi nora! Ne vem kaj naj si mislim iz tvojega komentarja. Si torej za tale prelep “enaki” komunizem ali ne? Napisal sem namreč kar nekaj pozitivnih lastnosti, nekaj jih pa (ponesreči) celo zamolčal.
  Naslednjič ko se izraziš, bodi nekoliko bolj jasna, ker iz tvojega komentarja je zmožno zgolj to razbrati, da si nora in da nisi nič smiselnega napisala!
  Lp, snake

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !